Nog voordeliger boekhouden

In combinatie met de abonnementen van Exact Online bieden wij onze klanten speciale service-abonnementen.

Met onze service-abonnementen koopt u tegen speciale tarieven onze kennis en support in op het gebied van financiŽle administratie en belastingzaken. Wij bieden de volgende abonnementen:

  • Heijnes business-silver abonnement
  • Heijnes business-gold abonnement
  • Heijnes business-platinum abonnement

In een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek kunnen wij u de werking en de kosten van deze service-abonnementen toelichten.

U kunt uiteraard ook op de conventionele manier gebruik maken van onze diensten.

Wij kunnen voor elke klant een op maat gemaakte dienstverlening samenstellen tegen zeer gunstige tarieven. U kunt al vanaf 15 euro per maand gebruik maken van online boekhouden.

De veiligheid van internet boekhouden wordt volledig door Exact Online gewaarborgd.

Werkt u inmiddels met software van een andere leverancier: geen probleem. Exact is in staat om bestanden die gemaakt zijn met andere software te converteren naar Exact.

Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om een maatpak financiŽle administratie met deskundige begeleiding tegen een eerlijk tarief.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Stuurt u dan een e-mail naar . Op zeer korte termijn hoort u van ons. U kunt uiteraard ook gewoon bellen en vragen naar de heer H.T.M.(Huub) Heijnes, het nummer is 0297-265555.